Miljö

[vc_row type=”full_width_background” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” bg_color=”#1e73be” scene_position=”center” text_color=”light” text_align=”left”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vi använder oss av Alcros färg och Nordsjä Färg

Alcro först i Norden med Svanenmärkt utomhusfärg

Utomhusfärg är en produkt där ett miljömedvetet val gör stor skillnad. För att klara av en Svanenmärkning krävs det att kvaliteten på produkten är lika bra eller bättre än de produkter som inte har märkningen. Svanen innebär stränga miljökrav på alla delar av innehållet och produktionen.

Alcros miljötänkande

Alcro arbetar mycket aktivt för att våra produkter och tillverkningsprocesser ska vara miljövänliga. Sedan 1997 är vi ISO 14001-certifierade och utifrån en miljöpolicy har vi satt upp en rad miljömål. I vår miljöpolicy står bl.a. att vi ska utveckla färgsystem med så liten miljöbelastning som möjligt. Ett exempel på våra miljömål är att vi ska kunna erbjuda vattenburna produkter för alla ändamål. Något vi redan kommit långt med.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”none” boxed=”true” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″][vc_column_text]

alcro_logo

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” bg_color=”#dd3333″ scene_position=”center” text_color=”light” text_align=”left”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Nordsjö färg och planet Possible

Vi arbetar hårt för att skapa produkter som kommer att hjälpa oss att göra världen till en bättre plats. Vi siktar på att åtminstone en fjärdedel av våra produkter ska vara bättre för dig och miljön före år 2020 jämfört med hur de är idag, så att du kan njuta av att måla utan att oroa dig.

Fortsätt läsa för att utforska hur du kan hjälpa till att göra vår värld till en mer färgglad plats, och upptäck samtidigt hur vi hjälper dig så att den ljusare framtiden kommer allt närmare.

Fräsch färg, fräsch luft

Vi kommer också på smarta sätt för att göra det trevligare att omges av våra färger. Bara genom att ersätta lösningsmedlet som traditionellt har använts i färgrecept med vatten, så blir luften fräschare och luftkvaliteten förbättras för oss alla.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

planet-possible-logga

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]